Praktische informatie en aanmelden

De wekelijkse cursussen zijn op vrijdag- of zaterdagochtenden in Delft. De cursussen starten in januari, mei en september.
Voor inschrijving of aanmelding voor de mailinglijst van de eerstvolgende cursus kun je onderaan deze pagina het formulier invullen. Inschrijven gaat op volgorde van aanmelding (wachtlijst), je ontvangt persoonlijk bericht als er plaats is.

Groepsindelingen zijn afhankelijk van de aanmeldingen. Je kind wordt altijd ingedeeld bij kinderen van dezelfde leeftijd. In de schoolvakanties zijn er geen bijeenkomsten. In principe komt er een vaste volwassene mee met je kind, of wisselen twee vaste volwassenen elkaar af. Vanwege de beperkte ruimte kan er maar 1 volwassene per kind mee. Aan het einde van elke serie organiseer ik steeds een les waarbij er een extra volwassene mee kan komen om gezellig te kijken.

In de groepen tot 4 jaar kunnen broertjes en zusjes zich ook samen inschrijven vanaf wanneer de jongste 12 maanden is, zodat het ook voor ouders met meer kinderen mogelijk is om deel te nemen aan de cursus. Is je jongste nog geen 12 maanden? Dan kan je baby wel (gratis) mee, maar wordt er geen aangepaste activiteit voor aangeboden. Zorg zelf voor een boxkleedje of anderszins zodat je jongste comfortabel kan liggen.
Bij de bijeenkomsten is het geen probleem mocht je de Nederlandse taal (nog) niet beheersen. Communicatie kan in het Engels plaatsvinden. De Muziek op Schoot zelf is in het Nederlands, maar eenvoudig te volgen. Je krijgt alle liedteksten mee naar huis. Waar nodig geef ik extra toelichting in het Engels.

Muziek op Schoot is voor kinderen van 6 maanden tot 4 jaar. Vanaf 4 maanden kan alleen indien de rest van de groep onder de 12 maanden is, of er wordt op vrijdagmiddag een aparte babygroep gestart bij veel belangstelling.

 

De series die in januari en in september starten zijn in principe 10 lessen. In mei start er nog een cursus van rond de 5 lessen (tot de zomervakantie).

Tarief: een serie van 10x: € 88,-

Meld je aan via de webshop.

Formulier voor informatie of vraag voor de wachtlijst.
(Voor direct aanmelden: ga naar de webshop)

Vul onderstaand formulier in om jullie aan te melden voor de vrijblijvende wachtlijst of als je een vraag hebt.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.